Tuesday, May 7, 2013

Triathlon d'Arcachon 2013


Triathlon d'Arcachon 2013



Arcachon on Lääne - Prantsusmaa kuurortlinn, mis asub samanimelise lahe ääres. Pehme ja soe kliima, ookeani lähedus, massiivsed männimetsad on teinud sellest regioonist jõukate prantslaste meelispaiga puhkuse veetmiseks. Arcachon on Aleksandre Dumas sünnikohaks. Spordikuulsustest armastab seal aega veeta Zinedine Zidane.
Esialgne plaan nägi ette täistriatloni tegemist, aga nagu Prantsusmaal ikka, oli start välja müüdud ja olenemata sellest, kas oled proff või harrastaja, starti sa ei saa. Minu ees oli 15 inimest järjekorras ja seega võimalus Stasiga jõudu katsuda kadunud. Stas hiljem võitis suure eduga, minu arvele jäi võistluse parim jooksuaeg. Selline olukord pani otsima starti järmineks nädalavahetuseks ja nii sattusin Cote Basque triatlonile.
Sportlik õhkkond ja ei mingit pinget! Paar tundi enne starti jalutasin kohalikust läbi pagaritöökojast ja lubasin endale suure koduse besee :) Mõni tund enne jooksu lõpetasin raske 3 tunnise rattatreeningu ja seega keha vajas suhkrut. Jooks ise: 9,2km 31:40"  keskmine pulss 156 (rajal kaks 40ne astmega treppi ja 8 tagasipööret). Kokkuvõtteks oli ilus päev Prantsuse kuurortlinnas Arcachonis, esimene jooksuvõistlus alates 2005st aastast ja muidugi prantsuskeelne intervjuu finishis :)

Lea, Stas, Kirill


No comments:

Post a Comment